مشاوره حقوقی امروزه یکی از پرکاربردترین خدمات حقوقی می باشد. بدون مشورت با وکیل انجام هر گونه معامله و انعقاد قرارداد و هر گونه اقدام حقوقی در دادگستری اشتباه است. نحوه صحیح انجام مشاوره نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بدون آگاهی در این زمینه ممکن است نه تنها مشکل شما حل نشود بلکه مشکلی بر مشکل شما هم اضافه شود. در این مقاله سعی شده است نحوه مشاوره حقوقی صحیح توضیح داده شود.
انواع مشاوره حقوقی نیک دانان
مشاوره حقوقی تلفنی
برخی اوقات مشاوره هایی که انجام می شود در رابطه با مسائل کلی است و با وکیل دادگستری تماس می گیرند و اقدام به مشاوره حقوقی تلفنی می نمایند. این روش مشاوره در صورتی خوب است که موضوع مشاوره حقوقی شما راجع به مسائل ساده باشد. اگر در یک زمینه تخصصی نیاز به مشاوره حقوقی دارید و قصد شما این هست اقدام حقوقی خاصی انجام دهید بهتر است مشاوره حقوقی حضوری را انتخاب نمایید.
مشاوره حقوقی حضوری
امرزوه بیشتر مسائل حقوقی پیچیده و مشکل شده است و مشاوره حقوقی در زمینه موضوعات مختلف مستلزم مشورت با وکیل به صورت حضوری است. چرا که در مشاوره حقوقی حضوری وکیل دادگستری در وقت و زمان کافی با دقت مسائل حقوقی را بررسی می نماید و مسائل حقوقی موضوع مورد مشاوره به صورت دقیق مورد ارزیابی قرار می گیرد. بنابراین این نوع مشاوره برای بررسی مسائل حقوقی مهم توصیه می شود.
انواع مشاوره حقوقی نیک دانان
چنانچه نیاز به مشاوره حقوقی تخصصی در هر زمینه حقوقی دارید
می توانید مشاوره حقوقی حضوری یا تلفنی نماید
(۲۰ خط ویژه)
انواع مشاوره حقوقی تخصصی
مشاوره حقوقی ملکی
مشاوره جقوقی تخصصی ملکی توسط وکیل ارائه می شود که عمده فعالیت وی در زمینه دعاوی و امور ملکی باشد و به آخرین قوانین و مقررات امور ملکی و رویه عملی دادگاهها در این زمینه کاملا آشنا باشد.
مشاوره حقوقی کیفری
مشاوره حقوقی تخصصی کیفری توسط وکیل پایه یک دادگستری ارائه میشود که تحصیلات دانشگاهی وی در زمینه حقوق جزا و جرم شناسی است و هعمده فعالیت وی نیز در زمینه امور کیفری بوده است و به مسائل کیفری تسلط کامل دارد.
مشاوره حقوقی خانواده
خدمات حقوقی مربوط به سائل و امور خانواده توسط وکلای متخصص امور خانواده که سالیان سال در این زمینه فعالیت داشته اند ارائه می شود. این وکلا کاملا مشرف به قوانین و مقررات خانواده هستند و رویه عملی دادگاه در این زمینه را به خوبی آگاه هستند.